pauline van buringen - grafisch realisme

the meaning of lines

the meaning of lines

art voor de zaak


bent u trots op uw bedrijf? 

Kunst op de zaak straalt kwaliteit uit en maakt, volgens onderzoek, bedrijven effectiever. De aanschaf van een origineel schilderij geeft meerwaarde aan uw werkomgeving.

Ook kunt u kiezen voor een schilderij in opdracht met een onderwerp naar keuze. Hoe bijzonder zou een schilderij van uw eigen kantoorpand zijn. Van het uitzicht, de gevel of het trappenhuis met invallend zonlicht. Als blikvanger in de hal of boven de werktafel. Iets eigens, straalt iets extra's uit: trots op uw bedrijf. Belangrijk voor bezoekende klanten, en een uitstekend visitekaartje.

voor 40% belasting-aftrekbaar

Als bedrijf kunt u aangeschafte kunst afschrijven tot 40 procent van de aankoopwaarde. Een toekomstige waardestijging blijft onbelast.

schilderij als relatiegeschenk

Geef een cadeau met blijvende betekenis aan uw relaties of bij een jubileum. Een schilderij als relatiegeschenk is eenmalig voor 73,5% aftrekbaar. Bijgaand schilderij links, van 120 x 240 cm was een opdracht en relatiegeschenk voor de RAI en hangt in het Elicium op het RAI complex te Amsterdam. Het rechter schilderij van 115 x 115 cm is gemaakt in opdracht van de firma Witte Bouw te Amsterdam.

de werkwijze

Ik kan bij u komen 'locatie spotten' om de mogelijkheden te bespreken. De productietijd is afhankelijk van het overeengekomen formaat en het materiaal. Bent u onverhoopt niet tevreden, dan vergoedt u 15% van het totaalbedrag voor de materiaalkosten en een klein gedeelte van de besteedde uren. U bent dan niet verplicht het schilderij af te nemen.

digitaal beeld voor PR en social media

Van het gemaakte schilderij ontvangt u desgewenst een digitaal bestand in hoge resolutie voor onbeperkt gebruik op uw website, in de mailing, nieuwsbrief, etc. Overleggen kan altijd. Als het idee u aanspreekt, hoor ik het graag. Stuur een mail via: info@vanburingen-art.nl